E-Bikes

Kymco E-bike City                            1.999,00

Kymco E-bike City

De Kymco E-bike City met de prijs die je van Kymco gewend bent. En daarom dus voordelig! U kunt het instapmodel elektrische fiets van Kymco vinden in onze showroom. Door middel van een middenmotor uit de Shimano Steps serie levert deze elektrische fiets vooruitstrevende prestaties. De combinatie met een uitneembare 418Watt accu laat u genieten van perfecte harmonie tussen het zelf bewegen en de hulp van de trapondersteuning. Krachtige hydraulische schijfremmen leveren ongekende prestaties. Het het tot stilstand laten komen van deze prachtige fiets is dus een eitje. En hoe belangrijk is dat wel niet in een Stad als bijvoorbeeld Eindhoven!

Tot slot is de Kymco City er in twee verschillende frame maten. Het 48cm frame kan geleverd in de kleur Parel Wit en het 55cm frame kan geleverd in Champagne antraciet kleur.

Kymco E-bike City Comfort                           €2.549,00

Kymco E-bike City Comfort

De Kymco E-bike City Comfort is de luxere versie van de City. Deze beschikt tevens over een verende monoshock voorvork. En daarom dus nog comfortabeler! U kunt deze comfortabele elektrische fiets van Kymco vinden in onze showroom. Door middel van een middenmotor uit de Shimano Steps serie levert deze elektrische fiets hele goede prestaties. En in combinatie met een uitneembare 504Watt accu laat hij u genieten van perfecte harmonie tussen het zelf bewegen en de hulp van de trapondersteuning. Tot een actieradius van wel 185 km in de ECO modus! Krachtige hydraulische schijfremmen leveren de beste prestaties. Het het tot stilstand laten komen van deze prachtige fiets gaat dus zeer gemakkelijk. Een ideale fiets voor in een Stad als bijvoorbeeld Eindhoven maar ook zeker daar buiten!

Tot slot is de Kymco E-bike City Comfort er in twee verschillende frame maten. Het 48cm frame en het 55cm frame kan geleverd in de kleur Briliant zilver.

Kymco E-bike Street                                       2.799,00

Kymco E-bike Street

De Kymco E-bike Street is een échte Urban Bike. Deze fiets beschikt over een verende monoshock voorvork en een instelbaar verende zadelpen. Urban betekent letterlijk “stedelijk”. En deze fiets is dan ook uitstekend geschikt voor in de stad! U kunt deze Urban Kymco E-bike Street vinden in onze showroom. Door middel van een middenmotor uit de Shimano Steps serie levert deze elektrische fiets hele goede prestaties. En in combinatie met de Shimano 8 versnellingen achternaaf beleeft u perfecte harmonie tussen het zelf bewegen en de hulp van de trapondersteuning. Door de krachtige 504 Wh accu tot een actieradius van wel 185 km in de ECO modus! Makkelijk bedienbare schijfremmen (hydraulisch) leveren de uitstekende prestaties. Het remmen met fiets gaat dus zeer gemakkelijk en snel. De ideale Urban fiets voor in een stad als bijvoorbeeld Eindhoven maar als Tourfiets ook daar buiten!

Tot slot is de Kymco E-bike Street uitgevoerd in een stoere Mat zwarte kleur en leverbaar in twee frame maten, 50 cm en 57 cm.

Kymco E-bike Street Comfort                                 3.099,00

Kymco E-bike Street Comfort

De Kymco E-bike Street Comfort de top uit de range van Urban Bike. Deze fiets beschikt over een instelbare Dual shock voorvork en een verende zadelpen. De Urban Bike is helemaal Hip in de grote steden. En deze fiets is dan ook uitstekend geschikt voor in de stad! U kunt deze Urban Kymco E-bike Street Comfort vinden in onze winkel. Door middel van een middenmotor uit de Shimano Steps serie levert deze elektrische fiets hele goede prestaties. En in combinatie met de Shimano Di2 8 volledig automatisch schakelende achternaaf beleeft u perfecte harmonie tussen het zelf bewegen en de hulp van de trapondersteuning. Deze achternaaf  is echt uniek en volledig naar wens in te stellen via bijvoorbeeld de E-TUBE app. De Kymco E-bike Street Comfort met een krachtige 504 Wh accu geeft u een actieradius tot wel 185 km in de ECO modus! Makkelijk bedienbare schijfremmen (hydraulisch) leveren de prima prestaties. Het remmen met fiets gaat dus zeer gemakkelijk en vlot. De meest moderne Urban fiets voor in een stad als bijvoorbeeld Eindhoven maar als comfortabele Tourfiets ook daar buiten!

Tot slot is de Kymco E-bike Street Comfort uitgevoerd in de luxe kleur Champagne antraciet en leverbaar in twee frame maten, 50 cm en 57 cm.